dimecres, 29 d’octubre del 2014

SORTIDA ESCOLAB A SANT PAU

El dijous dia 23 d'octubre a la tarda alguns alumnes de Batxillerat, voluntàriament, vam visitar l'Hospital de Santa Creu i Sant Pau per assistir a una explicació sobre el tema següent: Què és i com es fa un assaig clínic?

Els que estàvem interessats vam anar-hi amb autobús des de Caldes, per després entrar a l'hospital. Un cop allà, ens van guiar fins a una petita sala de conferències on una farmacòloga ens va rebre. Va explicar el procés que s'ha de seguir per poder portar un nou medicament fins al mercat, i tots els passos que s'han de fer per tal que l'assaig clínic sigui realitzat correctament; des dels primers voluntaris sans que proven el producte fins els malalts que el testen tenen un paper summament important per assegurar que aquell medicament no causarà cap prejudici a la població en general.

Un cop finalitzada la seva explicació, va contestar molt amablement i amb molta precisió totes les nostres preguntes. Va ser, en la opinió de tots els que vam anar-hi, una experiència de coneixement sobre el camí que molts dels que hi vam assistir volem seguir: el de la sanitat.

Laura Martino, 1r de Batxillerat B


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada